Warning: closedir() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/malenehh.dk/public_html/functions.php on line 7
MaleneHH

Muld i jord

Jeg er født i Herning, hvor jeg voksede op som nummer tre i en søskende flok på seks. Efter at have været omkring et grafisk designstudie, er jeg uddannet folkeskolelærer med liniefagene billedkunst og håndarbejde. Virket som lærer i billedkunst har, igennem børnenes uforbeholdne og ærlige forhold til billedsproget, bidraget til min personlige stil og udvikling.  

Mantraer som KISS (keep it simple stupid) og Kill Your Darlings, er tro følgesvende i min måde at tænke billeder på. Maleriet er mit foretrukne medie. Grafiske undertoner og en trævl symbolske uldtotter er altid til stede i mine malerier.

You - drama queen

Jeg holder af kontrasterne i livet. Kontrollens og hengivenhedens spændingsfelt fascinerer og pulserer i mig. Den kreative proces har sat sig i gang:

En fascination manifesterer sig – en krøllet skitse opstår - en mere koncentreret optegning- en venten på farver og leg - hengivenhed.

Refleksion og tålmodighed. Destruktion, struktur og kontrol…. Nej, kontrol fungerer ikke.

Et billede bliver skabt imens dramaet udspilles.

Hvor kommer billederne fra?

Et nedfaldsæbles sunkne ansigt. En strandsten med hang til optrækkeri. En dans der gav varme i kinderne. En lyserød blomst. En strofe der satte sig fast. Barnets fortrolighed.

Harme. Trods. Lidenskab. Begær. Hverdag                 

Materialerne

Kontraster!  Bygningsmaterialet troltekt, som jeg spottede i mit cykelskur, tabte jeg mit hjerte til.  Jeg holder meget af processen i at overvinde det grove materiale. Det skal mildnes med list og bliver smukkest hvis det spiller op mod det bonede.

Find mig

Søndre Ringvej i Silkeborg, hvis det skal være personligt: Mails, snailmails og telefonen svarer jeg på 86802661 og info@malenehh.dk